A Secret Weapon For استخر خانوادگی
A Secret Weapon For استخر خانوادگی
Blog Article
در زمان عباسیان در قم قیامهایی علیه حاکمان وقت از جمله مأمون و معتصم شکل گرفت. شاهان صفوی به قم نگاه ویژهای داشتند.
قبرستان شیخان، قبرستانی است کهن، که مدفن بزرگان دینی و عالمان و اساتید مهمی از جمله زکریا بن آدم، زکریا بن ادریس که از یاران و راویان امام صادق (ع) محسوب میشوند.
رفتن به استخر روباز یکی از کارهایی است که حتما باید آن را در برنامه تفریحی خود قرار دهید. استخرهای روباز تهران، استخرهایی هستند که با حال و هوایی که دارند توجه هر کسی را به خود جلب میکنند.
به گفته مادلونگ شیعیان قم امامی بودند و در میان محدثان این شهر فطحی یا واقفی دیده نشده است.[۶۹] اهالی قم از راههای مختلفی با امامان شیعه در ارتباط بودهاند.
استخرهای سرپوشیده استخرهایی هستند که فضای روباز ندارند و در هر فصلی میتوان به آنجا رفت و از آبتنی در آن لذت برد. برترین استخرهای سرپوشیده در شهر تهران قرار دارند که خرید بلیط آنها نیز در پول تیکت انجام پذیر است.
در فصل بهار شکوفهها، در تابستان آبهوای خنک، در هنگامه پاییز ??? ?? ????? رنگارنگی و در ماههای سرد سال سپیدی عامل جذب مسافران میشود.
کتاب تاریخ قم کهنترین اثر موجود درباره قم، کتاب تاریخ قم است که در قرن ۴ قمری نوشته شده است. در کتابهای حدود العالم(منسوب به ابو یوسف پیشاوری)[۱۰۰] و مسالک الممالک( ابراهیم بن محمد اصطخری)[۱۰۱] از آثار قرن چهارم و کتاب النقض از آثار قرن ششم [۱۰۲] و نزهة القلوب از آثار قرن هشتم توصیف ??? ?? ????? قم آمده است.[۱۰۳]
تالاب بهشت معصومه، از کانونهای پرندهنگری ??? ?? ????? ?????? و تماشای پرندگان مهاجر است
قیمت گیشه: تومان تومان مشاهده در این محدوده جستجو کن صفحات صفحه اصلی
حضرت معصومه • زینب دختر امام جواد(ع) • موسی مبرقع • علی بن جعفر الصادق
حضور برخی از اصحاب ائمه و عالمان شیعی در قم را از عوامل گسترش ???? ????? ?????? تشیع در این شهر دانستهاند. ابواسحاق قمی، زکریا بن آدم و احمد بن اسحاق از آن جملهاند.[نیازمند منبع] ابواسحاق قمی، اولین کسی است که احادیث کوفیان را در قم نشر داده است.[۶۴] احمد بن اسحاق را قافله ??? سالار و شیخ قمیین نامیدهاند.[۶۵] شیخ صدوق از جمله عالمان شیعی بود که در قم ساکن شد.
سخنرانی تاریخی امام خمینی در سال ۱۳۴۲ که منجر به قیام ۱۵ خرداد شد، در این مدرسه صورت گرفته است.
نجاشى، احمد بن على، رجال نجاشی، قم، موسسه نشر اسلامی، چاپ ششم، ۱۳۶۵ش.
قدمت این سد به ۷۰۰ سال پیش میرسد و در عصر صفوی مرمتهایی در آن صورت گرفته است.